Wait mode enabled

Chains of Waiting

Næste raid tier engang i juli/august – jo tak for det Blizzard, nu gik det jo ellers lige så godt 😀

Siden raid blev stoppet med Anstalten er lysten virkelig forsvundet til at logge ind og spille WoW, det utroligt hvordan det går fra at føles sygt vigtigt at logge ind og progresse og så over til en følelse af total ligegyldighed.

kan se jeg har ramt 19 dage på max lvl på min main og så har man vidst os lagt de timer man skulle og fået god value for sine penge og subscription. Jeg har stoppet betaling og valgt at pause indtil lysten kommer tilbage til wow, endten med nyt content eller lyst til at skifte main og gøre den klar til næste raid tier.

Hvad gør vi imellem tiden

Som en anden narkoman er tiden så gået med at glo ned af steam listen. uplay og hvad man nu ellers har af spil tjeneste og prøvet at finde noget der kunne fylde det gabende hul jeg kalder min sjæl ud 😀

Det er blevet til PUBG, Tarkov, Path of Exile, Stellaris og Guild Wars 2, men indtil næste League i PoE er det nok os lidt sundt med en spil pause og kom så os endelig igang med Madalorion serien.

Kan se en del andre os har skruet ned for gamingen i wow i Anstalten og min Blizzard friendlist generelt er mere D3 end wow, så bliver spændende at se hvem der er tilbage ingame når tier 2 rammer.

så indtil vi ses i wow igen, hyg jer for fanden og nyd sommeren !