Tier 1 – Sutter, jeg mener slutter

Så tæt på

Så kom vi igennem den sidste rigtige raid aften i første tier i Anstalten og nu er vi sat på pause indtil tier 2 rammer engang i Juni forhåbentlig. Det derfor naturligt at reflektere over dette tier og Curve målsætningen vi havde sat sammen. 

Når man kigger tilbage til start normal raiding og tænker over hvor tæt på vi egentlig kom på Curve er det helt vanvittigt ærgeligt at skulle stoppe SÅ tæt på. Vi endte på 9/10 Hc med en virkelig blandet flok af mennesker, både i væremåde og i særdeleshed spilmæssigt talent.

Det endte lidt sløjt med flere og flere der faldt ud af fællesskabet og ikke signede op til raid og der i ligger os en stor del af grunden til vi ikke nåede målstregen tror jeg. Havde vi kørt den faste kerne fra start til nu og alle havde lagt tid, vilje og løftet deres output havde vi klaret Curve sammen som hold, men hvor realistisk var den tanke egentlig fra start.

Men hvad kan man regne med

Som billedet af gårdsdagen raidhold ser ud, er det jo meget tydeligt hvor lidt der er tilbage af holdet da vi startede normal runs i røgen af De Other Side. Men jeg kan 100% sige at indtil vi ramte Lady Hc har jeg virkelig glædet mig til at raide og set frem til at logge ind og prøve at lave fremskridt med et hold, som man nok følte var lidt underdogs i forhold til det mål vi havde sat.

Det giver motivation at overvinde noget man troede var umuligt og det har det her hold gjort gentagne gange og det er det jeg tager med mig videre. Oveni har man mødt og lært nogle nye mennesker at kende, både på godt og ondt, men det viser virkelig hvorfor MMO genren virker. Hvis man gider involvere sig i fælleskabet, kommer der et element som får en til at logge ind, selv når man ved at spildelen er uinteressant og “op af bakke”

Hvad er den rigtige gevinst

Så her på 9/10 hc sammen og rigtig mange spillere mistet undervejs, sidder jeg stadig tilbage med en positiv fornemmelse af Shadowlands første raid tier. Det har bidraget til nogle virkelig hyggelige aftener for mig og sønnike (fuck Trove) så stor tak til alle der var med på både en del og hele rejsen frem til nu. Det har været virkelig fedt at se nogle løfte sig for og med teamet og ikke mindst en kæmpe tak til raidleadere og officerer der har holdt sammen på stumperne undervejs.

 

"I ER NOGLE FUCKING LEGENDER ALLE SAMMEN"

Nu det så tid til at finde ud af hvad tiden skal gå med ingame og tænker over hvordan tier 2 raiding skal se ud.