MMO – Mange mennesker Online

Hej BLOGGEN !!

Så fik jeg endelig brugt den åbning og det er stadigvæk en WoW relateret post , men mere en anskuelse af noget der har fyldt lidt i mit nørdede hoved

Efter at vi som guild er hoppet væk fra normal raid runs og skiftet til HC har der været nogle ændringer. Den aften vi clearede normal på en aften var der virkelig fokus og nok det mest stille raid jeg har været på hidtil. Jeg tænkte personligt at det var prisen for fuld fokus og det passede mig også super den dag, da mit humør var mere til fred og ro, men mere om det senere.

Allerede på nogle af de efterfølgende hc pulls jeg har været med til har der været nogle lidt mere direkte udmeldinger, altså sætninger der fremhæver enkelte personers handlinger og performance på fighten. Det er en naturlig del af at skulle løfte et “holds” output og gør sig gældende i alt fra holdsport, arbejdsmarkedet etc. men det rammer folk vidt forskelligt, både hvordan det bliver sagt og modtaget. Det er nok især i afstemningen af personlig feedback løsningen til den gode stemning ligger

Her frem af i Castle Nathria HC vil der helt sikkert komme encounters som ikke bare bliver kørt over og glæder mig til at opleve dynamikken når spillet stiller større krav. Kommunikationen når ting bliver svært er vidst alt afgørende og det at løse figthen sammen er vel det man raider for. Var det for gearet alene, er det nok nemmere at få en M+ gruppe til at fungere.

Alle er forskellige

I de sidste par uger føler jeg også at der er blevet skraldet nogle lag af folk, flere har åbnet lidt mere op, ihvertfald de faste der sidder online på discord dagligt. Der er helt sikkert en “kerne” af raidere, der ikke kun møder op til raids, men også deler tid sammen på voice dagligt, både omkring WoW men også andre spil “læs Path of Exile”. Det super fedt for relationen og det var faktisk det jeg håbede på ved at blive hængende i guildet under stormen.

Der er jo ikke noget der skaber sammenhold som en fælles fjende, bare spørg en veganer :D, så den periode med masser af drama og tiden efter har jo skabt en sammenhørighed af os der blev, og et stærkt fælleskab i enighed om de andre er idioter.

Hvedesbrødsdagene er dog vidst ved at være ovre, som de sidste døgns ophedet meningsudveksling omkring raidkrav, skift af mains og krav til HC raiding har vist.

Vi er vidt forskellige mennesker og nok også derfor gnidninger opstår og det kræver lidt arbejde at lande på et kompromis alle kan leve med. Men en sund relation kan sagtens tåle det, så det må tiden vise om det er. Vi har alle os gode og dårlige dage og det hele smitter jo af på fælleskabet.

jeg ser  selv wow raiding som at gå til en hvilken som helst anden hold sport, mød op, pas træningen og støt op om dine team mates og løft i fælleskab, hvis man ikke er der for sammenhold og fælles progression, så vælg en anden sport,

og til allersidst, hvis man føler man raider langt under personligt niveau og kun bliver irriteret over andre folks evner og performance, så ligesom i alle mulige andre steder i livet, så find et sted du passer bedre ind og lad være med at træde nedad, det er så ucharmerende….