Ikke kun roser

Vild raid uge

En raiduge der slutter på Valentines, det lyder jo næsten alt for sukkersødt og rosenrødt og det er det os. Vi var nået til 5/10hc ugen før, så da vi startede Onsdag var jeg 100% på at vi ikke kunne cleare til progress  fra reset, men der blev jeg snydt. Folk var virkelig klar og det var måske det mest stramt styret raid indtil videre, stor ros til Nico endnu engang. At vi så var klar til Lady Søndag var så fedt. Dog en boss med en hård mechanic dps wise, så det var en upcoming Søndag der forpligtede.

Det viser sig så at det havde nogle omkostninger på den sociale side med stram raidleading, da ikke alle bryder sig om en mere “direkte” raid stil og det gav nogle gnidninger i løbet af ugen, forståeligt at der altid vil være ting der skal tales om når mange mennesker hænger ud, men at den enkelte os lige kunne trække vejret og tænke “fuck det” ville nok os hjælpe. Igen er raiding en holdsport og det er simpelthen bare bedre hvis man tror på at ens teamates vil en det bedste, det trods alt ikke League of legends. Oveni har alle dårlige dage hvor lunten er kortere end ellers, så giv lidt mentalt rum til dine medspillere.

Valentines Hardcore lege !

Søndag aften var episk at være med til, at vi på 6 pull fik Lady ned, og det i en super kontrolleret stil, gav mig sq næsten tårer i øjnene. Jeg skammer mig sq lidt over at tænke at det ville dette team aldrig klare, så FUCKING nice at tage den boss ned. Der var flere der har hævet deres niveau og det gør virkelig en så glad når folk gider at forbedre sig for teamet /applause

At Counsil så os går ned på 10 pull, gjorde bare en god aften endnu bedre og det skyldes nok mest at vi lige skulle finde en rækkefølge der passede teamet at det ikke skete hurtige. Det fuldstændig åndsvagt som målet om 10/10 hc med denne gruppe raidere kommer tættere og tættere på og man endda os tør tro på det rent faktisk er muligt.

Anstalten

Det os en uge hvor vi har set et par officere leave og starte projekter et andet sted, lidt trist men der er konstant folk ind og ud af Anstalten og sådan må det være, der er heldigvis masser af guilds så håber alle leavers finder et sted der passer dem og deres stil bedre. 

Jeg er selv ret glad for raid fælleskabet her og er jo den eneste grund til jeg blev og fortsætter frem af. Kan jeg med alle i guildet ?, næppe og det os helt fint, man kan altid finde en anden kanal på discord, eller køre et privat opkald. 

Det utænkeligt at forestille sig et så stort fælleskab hvor der ikke er en eneste man kunne tænke sig at slå hårdt i røven med en våd avis, men derfor skal man jo stadig holde en god tone,  undtagen her på bloggen, der kan jeg godt skrive at ham Prodmonkdk er pisse irriterrende og burde hjælpe mere til i privaten !!

Plus team, tid og mulighed

Har denne uge indtil idag fået løbet sindsygt mange runs med det nyopstartet mplus team…. eller vent, vi har løbet 1 run med det nye team og det kunne man godt tænke sig anderledes, men tid er en djævel ingen kan vinde over og der er bare kun et vist antal timer i døgnet. Dog vil jeg sige at det run vi så fik løbet var så professionelt at man skulle tro vi levede af det, godt vi startede i mist 2 😀

Ser frem til flere runs og der er ihvertfald skills i gruppen til at kunne time en 8 key mindst 😛

Prodmonkdk er dog begyndt ved sidsen af at løbe nogle runs med nogle ret fokuseret typer i mplus, Kira/Frogge+friends og har nu ramt 4/8 på 15 – fandme godt med shared account så jeg kan bruge mount håber jeg 😀 Han nyder det så meget og er helt oppe at ringe efter de runs hvor han os selv føler han har performet som et rigtigt lille gamer bæst.

Hele mplus systemet og raider.io er som sådan ok, der er bare os nogle der får timet nogle keys hvor man ikke umiddelbart kan se om de trak gruppen op eller ned, det samme er gældende med folks stats i raiding. Jeg gad godt at se et mere “rigtigt” stat system.

se fx. mig, jeg fik os en 15 key timet i sanguine depths denne uge med ovenstående crew, var jeg stresset ? mon ikke og blev der offhealet og hevet en del extra tricks op at lommen for at time keyen, helt sikkert. men jeg klarede den og det føltes super nice. jeg havde aldrig troet jeg kunne komme igennem en 15 og det har Prodmonkdk os gentagne gange sagt jeg var for dårlig til 😀

Nu kunne nogle så formode at jeg kunne heale 15 sanguine igen uden problemer, men igen er det jo teamets samlede evner der fik os igennem og ikke mine suboptimale skills. Tak for oplevelsen !

Så når folk flasher deres ingame achievements og virker som om de er vilde wowspillere, så husk at det oftest var en team effort og der er mere bag end bare et nr. på raider.io 

som sagt tidligere, det eneste der rigtigt tæller er Hygge/timen og alle over mig er no lifers og alle under er slackers 😀