God weekend på Anstalten

Fredagshygge og god stemning

Fredag aften klokken 20.00, det noget der betyder x-factor for de fleste med underholdning i den bedste sendetid om fok der jagter 15min of fame. jo jo, vi har da fået City Boys ud af det, så ikke et helt skidt program……

Der var dog sat op  til Castle Nathria normal clear, så det var et kærkomment alternativ til at høre Helle fra nakskov synge “I believe i can fly” pivfalsk og nasalt. Med et sølle sign up på 8 personer i løbet af ugen så det sq skidt ud, men folks manglende sociale muligheder for druk og omgang på klubberne skabte et massivt rykind henimod Fredag eftermiddag så 31 havde vidst signet op da vi ramte kl. 20.00

Vores social minister på Anstalten virkede lettere presset da folk skreg på invites og forlangte tacs etc. og der skulle sættes frames og skaffes healers etc. Så det var godt at så mange af de faste raidere var der til at tage noget af presset og det viste sig os at være en hjælp til at få lagt bosserne ned.

vi endte på 26 chars og fik 5 bosser ned ( tillykke med det ), super aften selvom trolling og useriøst måske var lidt højere end mange ønskede. Som parse viser er det fint med en blandet skare af skills for at ligge normal ned og håber nye raiders havde en god oplevelse. Tror bestemt ikke det sidste gang jeg er med til normal på hygge runs.

Jeg healede på priest som disc, det var rart at spille noget andet end resto druid, men der er os massere at lære der, meget mærkelig heal form at vende sig til og jeg sejlede rundt 😀

 

Hardcore søndag - 2 skridt frem

Søndag var det så tid til at progresse på HC, med 24 wipes indtil videre på Artificer Xy’Mox var det med en god portion skepsis man loggede ind, var klar på at fake alt fra ild i huset og disconnect hvis det gik galt og jeg havde brug for at smutte 😀

Igen skal der bruges tid på at folk signer og ikke møder op og det er mere irriterende end et par sokker med hul ved storetåen….eller underbukserne.

Femte pull var det helt magisk at se bossen gå ned, det var ikke et clean kill men bare det at vi slap for at prøve der længere var  P E R F E K T. Man kunne godt mærke en hvis lettelse i gruppen og så var det tid til Sun king.

Igen her på 5 pull fik vi et kill, det var langt mere kontrolleret end Artificer og vi gik fra en god aften til en rigtig god aften i min bog.

nu var vi så på Lady Inerva og efter 6 wipes der ramte vi 22.00 og raid var ovre. Rigtig god aften og mange bød ind med konstruktive tacs og opløftende stemning.

Nu ligger der så et nyt reset og venter og med Artifcer som det umiddelbart sværeste for os på vejen til progress. Lady har dps check indbygget pga. fjerde container, så dps crew blev bedt om at se efter forbedringer i egen performance. Bliver en virkelig spændende næste uge at raide syntes jeg.

Mythic plus team

Ser os ud til at jeg sammen med Prodmonkdk er ved at få samlet mig en 5mands gruppe der gerne vil lege med mythic dungeons sammen og se om 15 hele vejen som mål og achievement mount er muligt. For mig handler det hele jo om god kommunikation og lyst til at blive bedre individuelt og som gruppe, nøjagtig som mit syn på raiding. Glæder mig til at prøve det mere seriøst.

Så alt i alt en rigtig god uge og FUCK Artificer !