Er 10 mands sjovt ?

Jamen ER 10 mands raiding sjovt ?

Først og fremmest, hurtigt svar må være nej men alligevel noget der kræver lidt mere at forklare. Onsdag aftens raid var der nærmest flere der var signet af raid end op til raid, ser ud til at jeg ikke er den eneste der finder re clear kedeligt 😉

Vi endte med at køre 2/2/6 og det kom virkelig godt fra start syntes jeg. Det er selvfølgelig et setup der kræver mere individuelt og man kan ikke samle så meget slack op og derfor tror jeg os vi ramte muren på lady Inerva,  men hold da kæft en mur. Det var som at blive revet rundt af Tyson i hans velmagtsdage. Healingen var så stram og man var hele tiden bagefter, Calabria syntes det var fantastisk, men personlig foretrække jeg noget der fremstår realistisk til at starte med.

Efter 11 runder med fails blev der hevet 1 dps og 1 heal ekstra ind og vi fik lady ned og one tap kill på sunking, så 5/10 var vel ok, men en frustrerende aften og jeg kunne så se frem til at vi lige skulle have 3 bosser søndag før vi kunne få trys på Stone legion. Det mest positive igen er folks vilje til at blive ved med at prøve og det er virkelig en vigtig egenskab for progress.

Det viser sig dog os hurtigt sådan en stram aften hvem der laver mechanics og hvem der ikke gør, så i det mindste fik raidleaders  noget Information de kan gøre med hvad de vil. Det er en team effort at raide og det nytte bare ikke at møde op til fodboldtræning i balletsko og tylskørt, forbered dig til det du skal.

Søndag = aften hygge

Igen søndag var der lidt lavere signups end ellers, måske er folk lidt wow trætte, eller os er det tankerne om wipefest der holder folk væk. Men det skal ikke stå i vejen for curve målet for aos andre og der bliver arbejdet på at få nogle der er lidt mere raid motiveret ind.

Efter raid start og farm kills kom vi til stone legion kl. 20.15, så der var jo lagt godt op til næsten 2 timers forsøg på at komme til Sire. Det blev igen en okay aften, med en del fejl, men alt blev bedre og bedre over tid og det er virkelig nu med en boss der kræver noget mere personligt ansvar at vi får at se om vi virkelig er et HC raid team eller om der bare ikke er mere at hive op af posen.

Jeg er absolut ikke den største optimist der findes og gentagne gange har jeg sagt at jeg ikke troede på dette team kunne komme forbi en boss. Men er blevet overrasket og modbevist. Jeg vil dog sige at jeg tror der skal strammes noget op og forventes bare en lille smule mere hvis vi skal nå i mål.

At raidet endelig er extendet for første gang, er imo det helt rigtige skridt på vejen til at nå i mål og jeg kan kun skrive ENDELIG !!

Hvad ellers

Det har os været en snart 14 dage med meget mindre spilletid og det har været helt perfekt. Hunden falder godt til men som de fleste af vores raidere skal den have konstant opmærksomhed, roses og fortælles den er perfekt og aligevel vælter den rundt og pisser på gulvet 😀

Jeg er os så småt begyndt at tænke over hvad jeg gerne vil i wow og ikke mindst spille næste tier. Det spændende at se hvem der bliver hængende og raider her sammen og selv nu hvor min egen søn os bliver draftet i wispers, der sq ikke nogle der skriver til mig…. desuden kan jeg os selv mærke at nu med hunden der skal prioteres vil jeg gerne optimere den spilletid der er endnu mere.

Har levelet lidt pala fordi jeg gerne ville prøve heal stylen og det er super sjovt, men os kun lvl  37 så det ikke ligefrem svært. Lad os håbe næste uge bliver lidt bedre med sign ups til raiding og lad os komme bare 1 skridt tættere på målet.