End of tier

Triste nyheder i wow land

Jeg har aldrig spillet så langt ind i ekspansion som denne gang, det er nævnt tidligere tror jeg, men er lidt vigtigt i forhold til dagens post.

jeg oplever for første gang hvordan spillet udfolder sig når man er i slutningen af et tier og mange har nået deres mål. Vi har set en del hoveder af dem med meget spilletid, logge mindre og mindre ind og nogle er endda helt forsvundet (we salute you Storrfyr). selv Facebook og forum eu flyder over med folk der søge nye græsgange og guilds der falder fra hinanden da de ikke kan fastholde nok til raid etc. Det er efter sigende helt almindeligt, men fuck det irriterende, når det påvirker mig 😀

det her blev så ugen hvor sønnike hoppede af wow toget og ikke gad længere, jeg syntes personligt det super ærgerligt, men må trods alt glæde mig over alle de hyggelige timer vi har delt siden launch shadowlands. At han nu har mere tid til andre spil med jævnaldrende venner i en Corona tid uden meget social kontakt er en yderligere bonus. Hvis han kommer tilbage til næste raidtier vil jeg prøve at følge endnu bedre med ham i progress, da det er de delte oplevelser der er noget værdi i for mig.

men men men…. det efterlader jo så mig i en situation nu hvor den primære spil grund stopper og det gør at jeg endnu engang må kigge på om jeg egentlig har det så sjovt i wow som jeg forestille mig. 

At jagte kurven

raiding er jo blevet det primære spilfokus for mig og jeg syntes godt nok det har været en …. oplevelse at være med fra start og så nu her i skrivende stund stå på 9/10 HC, det er ikke det samme team vi startede med, men ca. halvdelen har vel været med hele vejen. Det er lidt ærgeligt at vi ikke har været de samme fra start til slut, men  det var nok en lidt for optimistisk tanke i så stort et blandet fællesskab.

det har været super at se folk steppe op og udvikle sig sammen og performance som hold er kun blevet bedre over tid og gudskelov for det. Alle har rykket sig og indset det kræver noget at komme fremad og derfor endnu engang tak til raidlead teamet for at blive ved med at tro på projektet og ikke mindst gøre hvad det kræves at løfte det samlede niveau.

jeg logger selvfølgelig os ind for at lave dungeons, lvl måske ny main til næste tier (priest/pala) og selvfølgelig  os høre folk snakke lort på discord imens jeg drikker kaffen og sætter livet på pause. Discord er blevet en mindre del af spillet i den sidste tid, men det os okay.

spørgsmålet er så nu om det er hyggeligt nok til 2 mnd. minimum inden næste raid eller om jeg skal rykke fokus og lave noget andet. faktum er at denne uges massive wipefest i raid og det nu ovenikøbet er uden Prodmonkdk til at lolle med sætter sig på humøret. At der nu yderligere bliver hevet nye folk og det endten styrker eller trækker raidet ned er på den ene side godt, men på den anden side en fortynding af den spiller base der havde en fælles målsætning om curve. de nye er 100 procent velkomne og har lige meget at sige og gøre, men det føles bare skide ærgeligt.

jeg har så meget brug for en udmelding om næste raid tier i Anstalten, hvad er målsætningen, kravene og bliver vi fortsat et sted der køre Learn to raid/Play your class over progression ?, eller ren druide raid, hvad bliver det ?

faktum er, at personligt er undertegnede SÅ træt af at wipe som det køre nu, men det er jo os end of tier….