Det “bare” et spil eller er det ?

Sagde du op af bakke ?

denne uge var som Anstaltens nye slogan “op af bakke” når det kommer til raiding, onsdag mest selvfølgelig. Jeg havde efter aftale og nye healere i folden valgt at signe af til onsdags raid, så jeg kunne slippe for at køre farm content og hygge med konen. Den ene ting hader jeg og den anden er hyggelig, gæt selv…

At følge med på logs imens på telefon var mere dramatisk end serien vi så, men jeg sad os tilbage med en følelse af at have ladet holdet i stikken og dermed ikke sagt at jeg kunne have bidraget med andet end godt humør. 3 bosser blev det til og raid callet tidligere pga. servercrash og måske os generel dårlig stemning.

resultatet på den aften og at flere er hoppet af raid team (we miss you ronni) faldt så ud til en beslutning om at pugge de manglende folk ind når vi raider og det var den bedste nyhed jeg har hørt siden…. Ja måske at der var tilbud på min foretrukne snack i centeret.

At se fuld 20 mans igen i går søndag var sindssygt nice og det virkelig lang tid siden at jeg har hygget mig så meget imens jeg raidede. At man os kan trolle random big ego dude i chatten samtidig, løfter mit humør og mindede mig så meget om noget jeg havde glemt i farten og ønske om progress. Hvis det ikke er sjovt at spille, hvad fanden har jeg så gang i ? Det typisk at jeg bliver fanget i et mindset om at optimere alting og være alt for mål fixeret. Det helt utroligt hvor mange gange i livet den  påmindelse rammer.

Nogle SKAL bare trolles

Jeg loggede ind i går med et eneste fokus, at have det sjovt og det utroligt en forskel det gør for oplevelsen, at slippe try hard mentaliteten og bare hygge sig med nogle folk og trolle nogle andre. Vi endte på 7/10 og extender raid så vi kan komme til Sire og det er fantastisk. At det er med pugs gør ingen forskel som sådan, men et fast 20mans crew internt ville være fedt, hvis det var muligt.

Jeg er grundet køb af hund blevet meget sat ned i gamertid, så har været nødt til os at lave nogle flere ting i wow der er nemmere at gå til og fra end mplus er. Så har fået min paladin op og min monk på vej, så kan opnå at få alle healere op til max på nær Shaman som jeg har spillet rigeligt tidligere. Jeg er ret meget i tvivl om hvilken main der skal køres næste raidtier, men det der ikke noget nyt i 😉 at de alts så kræver torghast farm for legendary er noget jeg ikke har forholdt mig til endnu, fuck torghast, helt seriøst.

Jeg fik dog klemt et par mplus  runs  ind og vi har fundet en til at køre med holdet i stedet for sønnike. Hvis mplus progress var målt på shittalk og attituder,  var vi måske allerede verdens bedste hold 😉 Men så igen, det sjovt og jeg er underholdt imens jeg sidder med kaffen og spiller med det crew og hvem ved hvad vi kunne blive til hvis vi tog os sammen, koncentrerede os…. Men det er jo bare et spil  ikke ?