80% og ny mount

God uge !

Hold nu op et reset, fuldstændig vanvittigt at være med til og nogle gange er wow jo fantastisk. Først og fremmest et kæmpe stort  tillykke til Prodmonkdk, hans mål med Shadowlands var at opnå keystone master og det opnåede han så denne uge. Jeg er så imponeret over hans vilje og evne til at presse på og gøre hvad det kræves for at nå i mål,  det kan bruges i mange facetter af livet og derved opnå ting langt større end et fjollet mount. Han har løbet med et godt crew men bære os sin vægt der og selv i pugs i 15+ køre det, far er stolt og tak for det nye mount,  shared account ftw.
 
At han så oveni outperformer og mestre spillet over mig, gør mig kun glad. Det fedt at allerede nu kunne få hjælp til noget af en man selv har bragt til verden, så givende at dele denne hobby og at se ham smadre gamle triste mænd på dps meteret og at se parses langt over mange er episk og så velfortjent.

Raiding news

Det blev os en uge med full reclear i hc raid på en aften, 7/10 med Anstalten på en aften havde jeg aldrig troet ville være muligt. Det virker helt tumpet med de bosser vi har kæmpet med, så bliver savet over efterfølgende, men det er vel essensen af når alle virkelig forstår hvad de skal. Når jeg ved at næste raid er ren progress, er jeg os langt mere opsat til at logge ind og glæder mig på en helt anden måde. Jeg syntes farm content er lidt kedeligt og er meget lidt loot liderlig i forhold til mange, især når jeg ved at ilvl og gearet er der til at progresse. Af samme årsag kan jeg os allerede nu melde ud, når HC Sire er nede, er der kun et reclear sign tilbage i mig, så det tid til andre ting i wow inden næste raid tier lander.
 
I går fik vi så endnu et hak i bæltet og fik Sludgefist ned, igen en massiv rodebutik til en start, men kill var til sidst næsten perfekt og det føltes bare så fucking nice. Stone legion så os doable ud og det var som jeg ser det kun dårlig kommunikation på soakes der skal løses. Jeg glæder mig SÅ meget til at starte på Sire.

Blizconline

Det blev os en weekend med blizzard News galore, alt fra d4 rogue class, til remastered d2 (warcraft rts var jo massive succes, loool) burning crusade til Classic og sidst men ikke mindst nyt 10 boss raid + 8 boss mega dungeon i Shadowlands. Jo tak, men så læser jeg så, at vi snakker tidligst start Maj release, og det endda ultra optimistisk set på tidligere development rate….dvs over 2 mnd, hvad fanden skal man så lave. Vidst på tide at sætte sig et nyt ingame goal, måske RP er noget for mig.
 
Jeg er klar over at jeg forholder mig ultra optimistisk til om vi kan nakke HC Sire,  men lad os sige det sker inden for 6 raid aftener, så der virkelig lang tid til næste tier for det raid hold. Jeg kan læse at det netop er ting som det der dræber guilds, raidhold og folks fastholdelse til spillet. Gamere fungere bare bedst med en gulerod at jagte.
 
Jeg har aldrig spillet så lang tid ind i en expansion siden early wow, så jeg skal virkelig os kæmpe med at forstå gearing i forhold til tiers, igen godt Prodmonkdk lige kan sætte nissefar ind i sagerne. Men at jeg skal geare i de samme 8 dungeons og den nye mega dungeon før vi kan starte næste raid finder jeg voldsomt triggerne og det må jeg lige arbejde med hos psykologen. Men så igen, så længe jeg kan spille med Prodmonkdk og et godt crew jeg hygger mig med, så det nok hurtigt overstået og vi kan progress igen.
 
Og til sidst igen kæmpe shoutout til både Mplus crew fra den svenske side, der har inviteret både undertegnet og prodmonkdk til runs og til raidleaders der gør progress muligt med Anstalten. Lad os så få smækket Sire.